استاد |
مدت زمان برگزاری دوره |
نام دوره آموزشی |
ردیف |
|
ساعت |
روز |
|||
آقای دکتر سید ایمان پیش بین |
۸ |
۱۰/۰۲/۹۳ |
آشنایی با استاندارد معیار مصرف انرژی در فرآیند تولید گچ |
۱ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۶ |
۳/۰۳/۹۳ |
آشنایی با استاندارد ملی ۱۱۳۸۹ |
۲ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۴ |
۳/۰۳/۹۳ |
آشنایی با الزامات اپراتوری استاندارهای ۱۱۳۸۹و۸۹۸۷ |
۳ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۴ |
۲۹/۰۳/۹۳ |
آشنایی با الزامات اپراتوری استاندارهای ۱۱۳۸۹و۸۹۸۷ |
۴ |
آقای دکتر سید ایمان پیش بین |
۸ |
۵/۰۴/۹۳ |
معیارها و شاخص های مصرف انرژی حرارتی و الکتریکی در صنایع لبنی بر اساس استاندارد ملی ۱۱۹۵۶ |
۵ |
آقای دکتر سید ایمان پیش بین |
۸ |
۲۳/۰۵/۹۳ |
معیارها و شاخص های مصرف انرژی حرارتی و الکتریکی در صنایع کمپوت کنسرو بر اساس استاندارد ۱۶۷۴۸ |
۶ |
آقای دکتر معصومی |
۱۰ |
۲۹/۰۵/۹۳ |
سامانه لوله گذاری پلی اتیلن برای کاربرد های آبرسانی و فاضلاب |
۷ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۶ |
۱۷/۰۶/۹۳ |
آشنایی با استاندارد ملی ۱۱۳۸۹ |
۸ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۴ |
۱۷/۰۶/۹۳ |
آشنایی با الزامات اپراتوری استاندارهای ۱۱۳۸۹و۸۹۸۷ |
۹ |
آقای دکتر سید ایمان پیش بین |
۸ |
۲۰/۰۶/۹۳ |
معیارها و شاخص های مصرف انرژی حرارتی و الکتریکی در فرآیند تولید سیمان براساس استاندارد ملی ۷۸۷۳ |
۱۰ |
خانم دکتر آزاده هاشم نیا |
۸ |
۲۰/۰۸/۹۳ |
پیگمنت ها در صنایع رنگ سازی |
۱۱ |
آقای مهندس حامد رمضانیان |
۱۶ |
۱۷/۰۹/۹۳ |
آشنایی با ایمنی و استاندارد ملی آسانسورهای کششی و هیدرولیکی |
۱۲ |
آقای مهندس حامد رمضانیان |
۱۶ |
۲۹/۱۰/۹۳ |
آشنایی با ایمنی و استاندارد ملی آسانسورهای کششی و هیدرولیکی |
۱۳ |
آقای مهندس شیر علیزاده |
۱۶ |
۱۵/۱۱/۹۳ |
آشنایی با استاندارد آموزشی ایزو ۱۰۰۱۵ |
۱۴ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۲۰ |
۶و۷/۱۲/۹۳ |
آموزش استاندارد های۱۱۳۸۹،۱۴۲۳۸،۸۹۸۷، آموزش اپراتوری |
۱۵ |
خانم مهندس نیری |
۶ |
۵/۰۳/۹۴ |
آشنایی با الزامات موسسه ملی استاندارد در زمینه تهیه مستندات خدمات تفریحی |
۱۷ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۶ |
۵/۰۳/۹۴ |
آشنایی با الزامات اپراتوری بر اساس استاندارد های ملی به شماره ۱۱۳۸۹،۱۴۲۳۸،۸۹۸۷ |
۱۸ |
آقای مهندس محمدی-خانم دکتر میری |
۲۰ |
۱۶/۰۳/۹۴ 19/03/94 |
ارزیابی انطباق و تدوین استاندارد های ملی |
۱۹ |
آقای مهندس محمدی |
۱۲ |
۱۰و۱۱/۴/۹۴ |
کنترل کیفیت عمومی |
۲۰ |
آقای مهندس بخشایی |
۱۰ |
۱۳و۱۴/۴/۹۴ |
قوانین حقوقی و تدوین استاندارد ملی |
۲۱ |
آقای مهندس مهدی زاده |
۸ |
۶/۰۵/۹۴ |
آموزش اصول مبانی کالیبراسیون و نحوه استفاده صحیح از گواهینامه کالیبراسیون |
۲۲ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۸ |
۷/۰۵/۹۴ |
آشنایی با الزامات ۸۹۸۷ ، آشنایی با اپراتوری براساس استاندارد ملی۸۹۸۷و۱۱۳۸۹و۱۴۲۳۸ |
۲۳ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۶ |
۸/۰۵/۹۴ |
آشنایی با اپراتوری براساس استاندارد ملی۸۹۸۷و۱۱۳۸۹و۱۴۲۳۸ |
۲۴ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۶ |
۸/۰۵/۹۴ |
آشنایی با الزامات استاندارد ملی ایران به شماره ۱۱۳۸۹ |
۲۵ |
آقای مهندس محمدی اکبری |
۱۲ |
۱۴و۱۵/۰۵/۹۴ |
دوره آموزشی آشنایی با سیستم های هیدرولیکی و پنوماتیکی و شناخت قطعات مرتبط و آشنایی با برق عمومی در شهر بازی ها ( تئوری و عملی ) |
۲۶ |
آقای مهندس علوی |
۸ |
۱۱/۰۷/۹۴ |
اصول تصفیه آب و پس آبهای صنعتی |
۲۷ |
خانم مهندس طالبیان |
۸ |
۷/۰۸/۹۴ |
آشنایی با افزودنیهای مجاز خوراکی |
۲۸ |
آقای دکتر سید ایمان پیش بین |
۸ |
۱۹/۰۸/۹۴ |
معیارها و شاخص های مصرف انرژی حرارتی و الکتریکی در صنایع کمپوت کنسرو بر اساس استاندارد ۱۶۷۴۸ |
۲۹ |
آقای مهندس شاهین |
۸ |
۱۰/۱۰/۹۴ |
آشنایی با الزامات تجهیزات بدنسازی بر مبنای استاندارد ۱۶۱۱۰ |
۳۰ |
آقای مهندس حامد محمدی |
۸ |
۱۲/۱۰/۹۴ |
ارزیابی انطباق |
۳۱ |
خانم دکتر فرحناز قلاسی مود |
۱۲ |
۱۳و۱۴/۱۰/۹۴ |
تدوین استانداردهای ملی |
۳۲ |
آقای مهندس نیکپویان |
۸ |
۱۵/۱۰/۹۴ |
ایمنی بهداشت صنعتی |
۳۳ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۳۰ |
۱۹و۲۰/۱۰/۹۴ |
آشنای با الزمات استاندارد ملی با شماره های ۸۹۸۷،۱۱۳۸۹،۱۴۲۳۸ والزامات اپراتوری |
۳۴ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۸ |
۳/۱۱/۹۴ |
آشنایی با اصول برچسب گذاری مواد غذایی و بهداشتی |
۳۵ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۸ |
۲۵/۱۱/۹۴ |
آشنایی با اصول برچسب گذاری مواد غذایی و بهداشتی |
۳۶ |
آقای مهندس قندی |
۲۲ |
۲۴و۲۵/۱۲/۹۴ |
آشنای با الزمات استاندارد ملی با شماره های ۸۹۸۷،۱۱۳۸۹و اپراتوری |
۳۷ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۸ |
۱۸/۰۲/۹۵ |
اصول برچسب گذاری و نشانگرهای تغذیه ای |
۳۸ |
آقای مهندس اسکویی |
۸ |
۸/۰۳/۹۵ |
نگهداری مواد غذایی در سرد خانه ها |
۳۹ |
آ آقای مهندس اشکان قندی |
۲۰ |
۱۰و۱۱/۰۳/۹۵ |
آشنای با الزمات استاندارد ملی با شماره های ۸۹۸۷،۱۱۳۸۹،اپراتوری،ترامپولین،بادی |
۴۰ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۴ |
۲۴/۰۵/۹۵ |
قوانین و مقررات مواد خوراکی و آشامیدنی بهداشتی |
۴۱ |
خانم مهندس راحله مشیری |
۸ |
۲۷/۰۵/۹۵ |
آشنایی با نحوه صدور مجوزهای بهداشتی |
۴۲ |
آقای مهندس اسکویی |
۸ |
۸/۰۶/۹۵ |
نگهداری مواد غذایی در سرد خانه ها |
۴۳ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۲۰ |
۱و۲/۰۸/۹۵ |
آشنای با الزامات استاندارد ملی با شماره های ۸۹۸۷،۱۱۳۸۹ و اپراتوری |
۴۴ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۸ |
۱۵و۱۸/۰۸/۹۵ |
اصول فنی و بهداشتی در واحدهای تولیدی و ارزیابی برنامه های پیش نیازی |
۴۵ |
خانم مهندس راحله مشیری |
۸ |
۲۶/۰۸/۹۵ |
آشنایی با نحوه صدور مجوزهای بهداشتی |
۴۶ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۴ |
۲۷/۰۸/۹۵ |
قوانین و مقررات مواد خوراکی و آشامیدنی بهداشتی |
۴۷ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۸ |
۱۸/۰۹/۹۵ |
اصول فنی و بهداشتی در واحدهای تولیدی و ارزیابی برنامه های پیش نیازی |
۴۸ |
آقای مهندس شاطریان |
۴ |
۲۵/۰۹/۹۵ |
شناسایی تقلبات شیر، لبنیات و کاهش ضایعات آنها |
۴۹ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۸ |
۲۸/۰۹/۹۵ |
اصول برچسب گذاری و نشانگرهای تغذیه ای |
۵۰ |
خانم مهندس راحله مشیری |
۸ |
۲۹/۰۹/۹۵ |
آشنایی با نحوه صدور مجوزهای بهداشتی |
۵۱ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۴ |
۹/۱۰/۹۵ |
قوانین و مقررات مواد خوراکی و آشامیدنی بهداشتی |
۵۲ |
خانم مهندس معصومهبابوریان |
۴ |
۱۶/۱۰/۹۵ |
روش اجرایی تعیین ضلاحیت آزمایشگاه های همکار و نظارت بر عملکرد آنها |
۵۳ |
خانم مهندس میترا محمدی |
۸ |
۲۳/۱۰/۹۵ |
بسته بندی مواد غذایی |
۵۴ |
خانم مهندس سودابه تبریزی |
۸ |
۲۸/۱۰/۹۵ |
سیستم ارزیابی خطر در نقاط کنترل بحرانی |
۵۵ |
آقای مهندس مصطفی کاووسی |
۱۶ |
۲۱و۲۲/۱۱/۹۵ |
آشنایی با بازرسی جوش در آزمونهای غیر مخرب تفریحی( با همکاری جوش گستر) |
۵۶ |
آقای مهندس اکرامی |
۸ |
۲۳/۱۱/۹۵ |
آشنایی با برق عمومی در مراکز تفریحی |
۵۷ |
آقای مهندس عطاءالله حقیقی |
۱۶ |
۲۳و۲۴/۱۱/۹۵ |
آشنایی با سیستم های هیدرولیکی و پنوماتیکی در مراکز تفریحی |
۵۸ |
آقای دکتر سید ایمان پیش بین |
۱۲ |
۲۰و۲۳/۱۱/۹۵ |
آشنایی با استاندارد ملی ۱۶۰۰۰ و تنظیم مشعل |
۵۹ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۸ |
۲/۱۲/۹۵ |
اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ وارتقا سلامتی با کاهش قند،چربی،نمک واسیدهای چرب ترانس |
۶۰ |
آقای مهندس مسعودی پور |
۸ |
۱۰و۱۱/۱۲/۹۵ |
عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه ها |
۶۱ |
آقای مهندس مصطفی کاووسی |
۲۰ |
۱۲و۱۳/۱۲/۹۵ |
آشنای با الزمات استاندارد ملی با شماره های ۸۹۸۷،۱۱۳۸۹،اپراتوری،ترامپولین،بادی |
۶۲ |
خانم مهندس معصومه بابوریان |
۱۲ |
۲۳و۲۴/۰۱/۹۶ |
تدوین استانداردهای ملی |
۶۳ |
آقای دکتر سید ایمان پیش بین |
۶ |
۲۷/۰۱/۹۶ |
آشنایی با استاندارد ملی ۱۶۰۰۰ و تنظیم مشعل( دوره عملی) |
۶۴ |
آقای مهندس ملک زاده |
۸ |
۱۳و۱۴/۰۲/۹۶ |
ارزیابی انطباق |
۶۵ |
آقای مهندس بخشایی-آقای مهندس جواد صمدی |
۱۴ |
۱۶و۱۷/۰۲/۹۶ |
تدوین نظامنامه کیفیت و قوانین حقوقی اجرای استاندارد |
۶۶ |
آقای مهندس حامد محمدی |
۱۲ |
۱۸و۱۹/۰۲/۹۶ |
کنترل کیفیت عمومی |
۶۷ |
آقای مهندس اشکان قندی |
۲۰ |
۳۱/۰۲/۹۶ ۱/۰۳/۹۶ |
آشنای با الزمات استاندارد ملی با شماره های ۸۹۸۷،۱۱۳۸۹،اپراتوری،ترامپولین،بادی |
۶۸ |
آقای مهندس یاشارنجاری |
۸ |
۱۲/۰۵/۹۶ |
آشنایی با برق عمومی در مراکز تفریحی |
۶۹ |
آقای دکتر سید ایمان پیش بین |
۱۲ |
۱۱و۱۲/۰۶/۹۶ |
آشنایی با استاندارد ملی ۱۶۰۰۰ و تنظیم مشعل( دوره عملی) |
۷۰ |
آقای مهندس حسین مقدادی |
۸ |
۱۵و۱۶/۶/۹۶ |
اصول فنی و بهداشتی در واحدهای تولیدی و ارزیابی برنامه های پیش نیازی |
۷۱ |
آقای مهندس مصطفی کاووسی |
۲۰ |
۳۰و۳۱/۶/۹۶ |
آشنای با الزمات استاندارد ملی با شماره های ۸۹۸۷،۱۱۳۸۹،اپراتوری،ترامپولین،بادی |
۷۲ |